Liefde is: Mijzelf zijn

Wat houdt dat in mijzelf zijn.

Ben ik mijzelf,
als ik aardig ben voor andere mensen,
ik denk het niet.
Ben ik mijzelf als ik feestjes of andere gezellige avondjes geef,
ik denk het niet.

Ik ben mijzelf, als ik durf te zijn wie ik ben, als ik durf te zijn zo ik mij voel, als ik durf te zeggen vandaag liever niet.
Ik ben mijzelf als ik mijzelf durf te geven waar ik behoefte aan heb, mijzelf durf te geven waar ik zin in heb, zonder na te hoeven denken wat een ander daarvan vindt,

Ik wil het!

Als ik op deze nieuwe manier met mijzelf leer omgaan, helpt het mij steeds een beetje meer mijzelf te worden, helpt het mij minder afhankelijk van een ander te worden, en meer bij mijzelf te zijn.

Het zou fijn zijn als wij allemaal, de mannen en de vrouwen daar wat meer mee bezig zouden zijn, daardoor worden mannen en vrouwen wat zelfstandiger.

Wij kunnen niets doen voor de ander, maar wel voor onszelf, daarmee helpen wij onszelf en tevens de ander, wij hebben dan minder aandacht van de ander nodig, en worden heel en zelfstandig.

Het is goed voor een ieder om eens te kijken hoeveel liefde wij voor onszelf kunnen voelen, als ik genoeg liefde kan voelen voor mijzelf, is het makkelijker ook de liefde naar de ander te voelen, en ben ik nog steeds mijzelf.

Door het op deze manier te gaan doen, kan en gaat het veranderen, kunnen wij meer ontspannen en blij worden met onszelf en daardoor ook met de ander.

Ik ben mijzelf en liefdevol.

Corrie